Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Uloga karijere za Kutchera!

Snima se film o životu Stevea Jobsa: Znate li tko je glavni glumac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glasine kažu da uskoro počinje snimanje nezavisnog filma 'Jobs', a karizmatičnog osnivača Applea trebao bi glumiti Ashton Kutcher

Nakon smrti Stevea Jobsa na mnogim smo portalima mogli pročitati kako je samo pitanje vremena kada će filmske kompanije početi raditi film o životu jednog od osnivača Applea, a prema posljednjim glasinama čini se da bi u bliskoj budućnosti trebalo početi snimanje čak dva filma o Jobsu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loše recenzije Potpuno razočaranje: Steve Jobs bi mrzio 'Jobsa'... Slika nije dostupna Dan počinje u 4:30 'Čovjek koji točno zna što radi': Upoznajte svijet nasljednika Stevea Jobsa

Tako uskoro možemo očekivati snimanje nezavisnog filma nazvanog samo 'Jobs' kojeg bi trebao režirati Joshua Michael Stern, dok će drugi film raditi Sony koji je otkupio prava na ekranizaciju biografije koju je napisao Walter Isaacson i koja je postala veliki prodajni hit diljem svijeta.

Detalji vezani uz Sonyjev film još nisu poznati, no na mreži su se pojavile informacije da bi u Sternovom filmu Stevea Jobsa trebao glumiti – Ashton Kutcher!

Ova je vijest jučer objavljena na Varietyju – mnogi u nju nisu povjerovali s obzirom da je jučer bio 1. travnja, no ubrzo nakon toga istu su informaciju prenijeli i na Hoolywood reporteru tako da bi ona zaista mogla biti istinita.

Jeff Sneider iz Varietyja na svom je profilu na Twitteru napisao kako zaista nije riječ o prvotravanjskoj šali te je u svojoj objavi čak spomenuo i Kutchera i zatražio od njega retweet, no čini se da ga (do sada) nije dobio.

Što se samog filma tiče, on će biti snimljen po scenariju Matt Whiteleyja te bi trebao pratiti Jobsov život od hipija do osnivača Applea te vrijeme od njegova izbacivanja pa do povratka u Apple, ali ne i razdoblje posljednjih desetak godina kada je stekao najveću slavu.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene