Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Novom Vinodolskom predstavljen je projekt Tvitomanija, prva regionalna konferencija o društvenim mrežama. Održat će se u svibnju i okupiti više od 1.000 posjetitelja.


Sudionici iz cijele regije, među kojima i Ana Stunić, koordinatorica društvenih mreža na Novoj TV, Nina Badrić i Nadan Vidošević, prenosit će svoja iskustva s društvenim mrežama.

Vezani članci Sudar kod Novog Vinodolskog (Foto: Goran Kovacic/PIXSELL) U sudaru kod Novog Vinodolskog teško ozlijeđeno sedam osoba, u jednom od vozila bili migranti Sudar kod Novog Vinodolskog (Foto: Tunera.info) Teška nesreća kod Novog Vinodolskog: Izbjegavao policiju pa izazvao frontalni sudar, stradala i petorica ilegalnih migranata

>> Pogledajte sedam najvažnijih događaja u povijesti Twittera!

Poseban naglasak bit će na Twiteru - društvenoj mreži koja je postala jedan od najvažnijih komunikacijskih alata današnjice.

Program Tvitomanije za ovu godinu predstavili su organizatori, direktor konferencije Zoran Torbica, direktorica programa Milica Pejović, Martina Sokač Saraga iz Hrvastke gospodarske komore i drugi.

Tvitomanija je regionalna konferencija o društvenim mrežama koja će se održati od 8. do 12. svibnja u hotelu Novi SPA Hotels & Resort u Novom Vinodolskom.

Tvitomanija će okupiti pojedince, javne ličnosti, medije, institucije, kompanije i članove vlade, koji će u okviru predavanja, panel diskusija i radionica govoriti o prednostima koje donosi aktivno i kvalitetno prisustvo na društvenim mrežama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook