Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što piše?

Povodom godišnjice smrti Jobsa svi u Appleu dobili pismo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasljednik Stevea Jobsa na poziciji glavnog izvršnog direktora Applea Tim Cook poslao je svim svojim zaposlenicima email kojim se prisjetio tragično preminulog suosnivača kompanije.

Suosnivač tehnološkog giganta Applea Steve Jobs umro je od teške bolesti 5. listopada 2011. godine. Povodom druge godišnjice smrti, Jobsov nasljednik na mjestu glavnog izvršnog direktora Applea Tim Cook svim je zaposlenicima poslao prigodni email.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Godišnjica smrti Vlade Gotovca 'Mi Hrvati kada ne bi imali ovo dostojanstvo i kada ne bi imali ovu ljubav mi bi umirali od srama, ali ovi ovdje nemaju od čega umrijeti' Slika nije dostupna 'Osnivač države' Josipović o Tuđmanu: 'On je velika povijesna figura'

>> Što skriva vremenska kapsula Stevea Jobsa?

Netko od zaposlenika proslijedio je sadržaj Cookova emaila redakciji specijaliziranog tehnološkog portala 9to5Mac.

'Sutra je druga obljetnica Steveove smrti. Nadam se da ćemo se svi prisjetiti što je on značio svima nama, ali i cijelom svijetu. Steve je bio divno ljudsko biće i svijet je nakon njega postao bolje mjesto.

Često mislim na njega i veliku snagu nalazim u uspomenama na prijateljstvo s njim, na njegovu viziju i vodstvo. Iza sebe je ostavio kompaniju koju je samo on bio u stanju izgraditi i njegov će duh zauvijek biti utkan u temelje Applea.

Nastavit ćemo čuvati uspomenu na njega tako što ćemo se posvetiti poslu koji je on toliko volio. Nema većeg priznanja od toga. Siguran sam da bi bio ponosan na sve vas', napisao je Tim Cook.

Zasad nije poznato hoće li ove godine Apple Jobsu odati počast na neki sličan način kao lani, kada je na internetskoj stranici kompanije objavljen kratki in memoriam video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene