Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Status: U (lažnoj) vezi

Stranica na kojoj možete unajmiti lažnu curu na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako želite ‘povećati samopouzdanje u odnosu sa ženama ili bivšu curu učiniti ljubomornom’, to možete napraviti tako da unajmite lažnu curu na najpopularnijoj društvenoj mreži

Ako želite impresionirati svoje prijatelje, povećati samopouzdanje u odnosu sa ženama ili učiniti svoju bivšu djevojku ljubomornom, sve što trebate napraviti jest iznajmiti lažnu djevojku na Facebooku - ovo je poruka koju su objavili na brazilskoj stranici NamoroFake koja zarađuje upravo na ‘iznajmljivanju lažnih djevojaka’.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za 4,6 posto Pale cijene najma stanova Slika nije dostupna Velik interes Nemate prijatelja? Iznajmite ga!

Također, unajmljivanje lažne djevojke, odnosno promjena ljubavnog statusa na Facebooku u ‘u vezi’, kažu na ovoj stranici, odličan je način na koji se bivšoj djevojci može poručiti da vaš život ide dalje.

No, da bi bivšoj pokazali da život ide dalje, prvo je potrebno platiti 39 brazilskih reala ovoj kompaniji za lažnu vezu u trajanju od sedam dana, odnosno 99 reala za mjesec dana te će se za to vrijeme na tim profilima objavljivati ljubavni komentari i statusi ‘zaljubljenih djevojaka’.

Evo kako internet i pametni telefoni uništavaju seksualni život!

Za one korisnike kojima je to preskupo, ova kompanija također ima rješenje te oni za 19 reala mogu kupiti - lažnu bivšu curu. Ekipa s ove stranice pozvala je žene da im pošalju njihove profile koje bi spajali s muškarcima koji žele lažnu djevojku, a zauzvrat će dobit 50 posto dobiti od svakog klijenta.

Usluga NamoroFakea za sada je dostupna samo muškarcima, no na ABC Newsu kažu da ova kompanija trenutno radi i na verziji za žene koje će u budućnosti moći kupovati ‘lažne dečke’. Čini se da se partnere trenutno može iznajmiti samo u Brazilu, a ako se ova usluga pokaže uspješnom mogla bi u budućnosti postati dostupna i korisnicima u drugim zemljama.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene