Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik na Twitteru

Ovako tweeta Obama: Sam odgovarao na pitanja građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela kuća odagnala je sumnje onih koji smatraju kako Obama u ponedjeljak nije sam odgovarao na pitanja građana postavljena na Twitteru.

U ponedjeljak je u SAD-u održan predsjednički Twitter chat na kojem su građani mogli postavljati pitanja o svemu što ih zanima, a Barack Obama bi na njih odgovarao. No, mnogi su posumnjali kako se za tipkovnicom Bijele Kuće doista nalazio predsjednik i osobno odgovarao na pitanja. Ipak, ovaj video pokazuje kako je upravo on zasukao rukave i naučio tweetati kako bi Amerikancima odgovorio na pitanja koja ih muče.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon 13 godina NAPETOST RASTE Amerika objavljuje tko je pomagao teroristima u napadima 9/11 Slika nije dostupna Obama o kandidaturi prve dame Striktno ne: Michelle neće biti kandidatkinja za Bijelu kuću

>> VIDEO Obama na štandu dijelio hranu siromašnima

Ovaj video prikazuje Obama kako bira pitanja na koja će odgovoriti te kako osobno i u vrlo opuštenoj atmosferi žvačući gumu za žvakanje postavlja tweetove na ovoj društvenoj mreži.

Inače ovaj Twitter chat samo je dio Obamine kampanje za podizanje poreza građanima s većim primanjima kako bi se rasteretilo građane s prosječnim primanjima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene