Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novosti iz Microsofta

Vraća li se ‘Start’ izbornik na Windows platformu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako se Microsoftovci poslušali primjedbe sojih korisnika, te se spremaju uvesti drastičnije promjene u svojoj sljedećoj inačici Windows platforme.

Navodno da neke od novih promjena uključuju i povratak izbornika ‘Start’ kao opcija korisnicima u sljedećoj velikoj Windowsovoj nadogradnji koja se naiva kodnim imenom ‘Threshold’, izvijestio je Paul Thurrott.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepoznat široj javnosti Nasljednik Ballmera i Gatesa: Evo tko će biti novi šef Microsofta! Slika nije dostupna Promjene u Microsoftu 'Svijet se PROMIJENIO: Vrijeme je da odeš'

Ova promjena bit će samo nastavak na nedavne promjene koje je Microsoft uveo u Windows 8.1 nadogradnji, vraćajući gumb ‘Start’ u Windowsov 'User Interface' (UI, odnosno korisničko sučelje).

Još uvijek nije sasvim jasno hoće li se izbornik ‘Start’ nalaziti u svim inačicama Windowsovih ‘Threshold’, dok Turrott navodi kako postoji mogućnost da će se to dogoditi, posebice uzmemo li u obzir korisnike koji koriste Windows OS na svojim računalima.

Ipak, i dalje će Threshold uključivati prepoznatljivi Windows 8 UI, tzv. ‘Metro’ app na sučeljima, no on će biti nešto fleksibilniji nego do sada.

Samo najbolje od tableta u ponudi za blagdane

Čini se kako se Microsoft okreće jednostavnijem sučelju za svoje Windows korisnike, a tome zasigurno pomaže i redovita nadogradnja Windowsa 8 za boljom prilagodljivošću Windows tabletima, PC-jevima i Windows Phone-ovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene