Čini se kako se Microsoftovci poslušali primjedbe sojih korisnika, te se spremaju uvesti drastičnije promjene u svojoj sljedećoj inačici Windows platforme.


Navodno da neke od novih promjena uključuju i povratak izbornika ‘Start’ kao opcija korisnicima u sljedećoj velikoj Windowsovoj nadogradnji koja se naiva kodnim imenom ‘Threshold’, izvijestio je Paul Thurrott.

Vezani članci Slika nije dostupna Pogledajte najzanimljivija Windows 8 računala! Slika nije dostupna Novo razdoblje za Microsoft: Počinje prodaja Windowsa 8!

Ova promjena bit će samo nastavak na nedavne promjene koje je Microsoft uveo u Windows 8.1 nadogradnji, vraćajući gumb ‘Start’ u Windowsov 'User Interface' (UI, odnosno korisničko sučelje).

Još uvijek nije sasvim jasno hoće li se izbornik ‘Start’ nalaziti u svim inačicama Windowsovih ‘Threshold’, dok Turrott navodi kako postoji mogućnost da će se to dogoditi, posebice uzmemo li u obzir korisnike koji koriste Windows OS na svojim računalima.

Ipak, i dalje će Threshold uključivati prepoznatljivi Windows 8 UI, tzv. ‘Metro’ app na sučeljima, no on će biti nešto fleksibilniji nego do sada.

Samo najbolje od tableta u ponudi za blagdane

Čini se kako se Microsoft okreće jednostavnijem sučelju za svoje Windows korisnike, a tome zasigurno pomaže i redovita nadogradnja Windowsa 8 za boljom prilagodljivošću Windows tabletima, PC-jevima i Windows Phone-ovima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook