Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedno priznanje

Magazin T3: Najbolji telefon godine je - Samsung Galaxy S3!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dodijeljene su nagrade magazina T3 za najbolje uređaje na mobilnom tržištu, a najboljim telefonom u 2012. godini proglašen je Samsungov Galaxy S3.

Početkom godine organizacija GSM Association dodijelila je Global Mobile Awards nagrade za najbolje mobilne uređaje u 2011. godini, a nagrada za najbolji telefon pripala je Samsungovu Galaxyju S2 koji je tu titulu dobio ispred Appleova iPhonea 4S. Sljedeće godine bitku za najbolji mobilni telefon u 2012. godini vodit će iste kompanije, samo s novim modelima te mnogi tržišni analitičari i novinari, usprkos konkurenciji i telefonima poput HTC-ova One X+ i Nokijine Lumije 920, već sada vjeruju kako će nagrada pripasti Samsungovu Galaxyju S3 ili iPhoneu 5.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Četiri jezgre i veliki ekran! Samsung priprema nasljednika najboljeg telefona na svijetu! Slika nije dostupna Potukli Apple Najbolji pametni telefon u 2011. godini nije iPhone...

Predstavljen Galaxy S3: Je li ovo najbolji telefon na tržištu?

Samsung je sada trijumfirao i na nedavno održanoj konferenciji u Londonu u organizaciji časopisa T3 koji od 2007. godine dodjeljuje nagrade za najbolje mobilne uređaje godine te je Galaxy S3 dobio 'Phone of the Year' nagradu kao najbolji telefon u 2012. godini. Ipak, treba napomenuti da među konkurencijom nije bio Appleov posljednji model iPhone 5 koji je tek nedavno predstavljen, već stariji model iPhone 4S.

Prošle je godine bila slična situacija te je u konkurenciji bio stariji model Appleova telefona (iPhone 4), a pobjeda je ponovno pripala Samsungu i njegovom tadašnjem top modelu Galaxy S2. Osim Galaxyja S3 i iPhonea 4S, među kandidatima za najbolji telefon godine bili su i Googleov, odnosno Samsungov Galaxy Nexus, HTC-ov One X, Sonyjev Xperia S i Nokijina Lumia 900.

Zanimljivo je da su od deset kategorija, Samsung i Apple osvojili samo po jednu nagradu - Samsung je dobio nagradu za telefon godine, a iPhone 4S osvojio je nagradu za poslovni gadget godine, dok je čak pet nagrada pripalo - Asusu, kompaniji koja i nije toliko popularna na mobilnom tržištu. Asus je tako dobio nagradu za računalo godine (Zeenbook UX31), tablet godine (Nexus 7) i gadget godine (Nexus 7) te nagradu za dizajn (Eee Pad Transformer Prime), a proglašen je i tehnološkim brandom godine.

Galaxy S3 prestigao iPhone i postao najprodavaniji smartphone na tržištu!

U Samsungu mogu biti iznimno zadovoljni s uspjehom svojih Galaxy S telefona koji se odlično prodaju i čiju su kvalitetu nagradili i stručnjaci proglasivši ih telefonima godine, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Galaxy S3 osvojiti i Global Mobile Awards nagradu za najbolji telefon godine koja će se dodijeliti tijekom prvog kvartala 2013. godine i ponovno pobijediti Apple i njegov iPhone.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene