Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri jezgre i veliki ekran!

Samsung priprema nasljednika najboljeg telefona na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se da bi i Galaxy S3 mogao biti jedan od najvećih konkurenata za najbolji pametni telefon u 2012. godini!

Prije nekoliko dana na svjetskom mobilnom kongresu objavljene su nagrade za najbolje mobilne uređaje na svijetu u 2011. godini, a nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Samsung sa svojim Galaxyjem S2 koji je time potukao i toliko razvikani iPhone 4S.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 5 inčni Full HD ekran Samsung Galaxy S4: Još bolji, veći i brži! Slika nije dostupna Samsung Galaxy S3! Ovo je najprodavaniji telefon na svijetu!

Iako je već sada jasno da će ove godine konkurencija biti iznimno velika – tek je početak godine, a već su najavljeni uređaji poput HTC-ova One X smartphonea i Nokijine Lumije 900 te da možemo očekivati predstavljanje brojnih 'mobilnih zvijeri' s četverojezgrenim procesorima, gotovo je sigurno da će kandidati za najbolji pametni telefon u 2012. biti iPhone 5 i Samsungov Galaxy S3.

O Appleovom telefonu već 'znamo' sve, a sada su se pojavile i neke glasine oko Galaxyja S3 te svi imaju iznimno velika očekivanja od nasljednika najboljeg pametnog telefona u 2011. godini.

Prema tim glasinama, koje su objavljene na stranici Boy Genius Report, novi Samsungov smartphone imat će fantastičan hardver – veliki 4,8 inčni HD ekran, 1,5 GHz četverojezgreni procesor i 2GB RAM-a. Radit će na posljednjoj verziji Androida (Ice Cream Sandwich) i imat će 8MP kameru s kojom će se moći snimati HD videozapisi te 2MP prednju kameru za video chat.

Naravno, uvijek treba uzeti u obzir da za brzi i ugodan rad nekog uređaja nije bitan samo broj jezgri i brzina procesora, već optimizacija i implementacija operativnog sustava. To posebno napominju u Microsoftu čiji Windows Phone telefoni imaju samo jednu jezgru te usprkos tome rade brzo i odlično.

Ipak, kada je Samsung i njegova Galaxy S serija u pitanju, za pretpostaviti je da će performanse njihova S3 modela biti izvrsne, baš kao i performanse Galaxyja S2 koji je potukao svu konkurenciju u 2011. godini.

Još nije poznato kada bi se novi Galaxy telefon trebao pojaviti na tržištu, a iako su neke ranije glasine govorile da će ga Samsung predstaviti u travnju, iz te su kompaniji demantirali ove informacije navodeći da točan datum još nije određen da te će ga objaviti na Twitteru kada za to dođe vrijeme.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene