Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrcina s 5,5 inčnim ekranom!

Krajem kolovoza stiže najveći pametni telefon!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung će krajem kolovoza predstaviti Galaxy Note 2 koji bi trebao imati ekran dijagonale 5,5 inča, jači procesor i puno bolju kameru

Samsung bi krajem kolovoza trebao predstaviti novi model pametnog telefona iz Galaxy Note serije koji bi trebao biti najveći pametni telefon na tržištu. Ovu je informaciju novinarima Reutersa otkrio Samsungov glasnogovornik koji je rekao da će Galaxy Note 2 predstaviti na Samsung Mobile Unpacked konferenciji koja će se 29. kolovoza održati u Berlinu, samo dva dana prije IFA sajma.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže već sljedeći mjesec Mobilni ratovi: Samsung već priprema konkurenta iPhoneu 6! Slika nije dostupna Svi pripremaju nove smartphone Kreće navala novih pametnih telefona!

Trenutni model Galaxy Notea ima ekran dijagonale 5,3 inča – neki će reći da je sličniji tabletu nego telefonu te ga je prilično nezgodno nositi u džepovima hlača, no čini se da te velike dimenzije odgovaraju velikom broju korisnika jer je do sada zabilježena odlična prodaja ovog pametnog telefona.

Pored ovih telefona, tableti nam više nisu potrebni!

Iako trenutno nema službenih informacija o opcijama koje bi Note 2 trebao imati, gotovo sve glasine koje su se tijekom posljednjih mjeseci pojavile o ovom telefonu govore da će on imati još veći ekran dijagonale čak 5,5 inča, trebao bi imati i jači procesor te puno bolju kameru. Zanimljivo je da će Samsung ovaj smartphone predstaviti samo dva tjedna prije očekivanog predstavljanja novog modela iPhonea te će s novim Noteom uzeti dio medijske pažnje Appleu o čijem se iPhoneu 5 piše više od godinu dana i koji bi se na tržištu trebao pojaviti već 21. rujna.

Samsung će kraj godine i prazničko šoping razdoblje kada se puno novca troši na kupovinu božićnih poklona (a mnogima su mobiteli tableti prvi na vrhu želja) dočekati s dva high end pametna telefona (Galaxy S3 i Galaxy Note 2), dok će Apple imati iPhone 5 i, vjerojatno, jeftiniji iPhone 4S tako da će biti zanimljivo pratiti kakva će biti situacija na tržištu u posljednjem kvartalu ove godine.

U prošlom kvartalu između travnja i lipnja tržištem je u potpunosti dominirao Samsung koji je isporučio više od 50 milijuna pametnih telefona što je oko dvostruko više u odnosu na Apple koji je prodao 26 milijuna iPhonea.

Da imate priliku, da li bi kupili telefon s ekranom dijagonale 5,5 inča ili mislite da su to ipak prevelike dimenzije za pametni telefon

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene