Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gates uzvraća kritičarima!

'Windows 8 je užasno važan proizvod, koji će ljudima dati najbolje od tableta i PC-a'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi su kritičari uvjereni da će zbog svoje prilagođenosti tabletima, novi Microsoftov operativni sustav Windows 8 toj kompaniji nanijeti veliku štetu na tržištu PC računala. No, Bill Gates se ne slaže.

Unatoč moru kataklizmičnih kritika koji s dolaskom operativnog sustava Windows 8 predviđaju propast Microsofta, osnivač te tvrtke Bill Gates ne skriva optimizam.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teži od 200 milijardi Avioni, 20 imanja, nafta: Putin - od socijalnog stana do najbogatijeg čovjeka na svijetu? Slika nije dostupna Ozbiljno upozorenje ''Bioterorizam bi mogao ubiti desetke milijuna ljudi''

>> 'Windowsi 8 označavaju kraj Windowsa'

'To je užasno važan proizvod, koji će ljudima dati najbolje od tableta i PC-a', izjavio je Gates i pojašnjavajući da s novim izgledom i lako dostupnom ponudom aplikacija 'osmica' Windowse vodi na potpuno novu razinu.

'Gdje god se nalazili, ljudi žele moći provjeriti elektroničku poštu, čitati, gledati videosnimke, a 'touch' tehnologija će im to omogućiti', kaže Gates odgovarajući na pitanje o razlozima zbog kojih je njegova kompanija toliko zaokupljena integriranjem raznih novijih tehnoloških krikova u klasična PC računala.

Time odgovara i dijelu kritičara koji smatraju da je 'osmica' zapravo namijenjena prvenstveno tabletima, a ne PC računalima, što prema nekima znači da će Windowsi praktički nestati s PC tržišta.

Inače, novi operativni sustav na tržište bi trebao stići u petak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene