Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A u Appleu se naslađuju…

Bijesni korisnici podižu tužbu: 'Apple nam je uništio živote'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brojni korisnici imali su velikih problema jer, nakon što su iPhone zamijenili s Androidima, više nisu mogli primati poruke, zbog čega je jedna Amerikanka sada podigla tužbu protiv kompanije

Brojni mobilni korisnici koji su iPhone zamijenili s pametnim telefonima koji rade na Googleovom Androidu neugodno su se iznenadili kada su saznali da s novim telefonom više ne mogu normalno komunicirati s drugim osobama koje koriste iPhone.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Naime, zbog problema u iMessage sustavu veliki broj njih više nije dobivao poruke koje su im slali drugi korisnici iPhonea ili su im te poruke dosta kasnile. Zbog toga je jedna žena iz Kalifornije odlučila podići tužbi protiv Applea – nakon što je iPhone zamijenila s novim Samsungovim Galaxyjem ona više nije dobivala poruke od prijatelja koji koriste iPhone tako da se odlučila obračunati s Appleom i od ove kompanije sudskim putem zatražiti novčanu kompenzaciju.

Otkriveno kako Apple 'kažnjava' korisnike koji s iPhonea prijeđu na Android!

S novinarima Business Insidera, koji su nedavno i objavili priču o problemima s iMessageom, proteklih su dana brojni korisnici podijelili svoja neugodna iskustva nakon što su s iPhonea prešli na Android, što im je 'uništilo živote'. 

Zbog nemogućnosti primanja SMS poruka, nekoliko je ljudi tako ostala bez stotina dolara provizije – jedna žena koja prodaje automobile novinarima BI-a rekla je kako veliki dio njenog poslovanja uključuje pisanje poruka te, ako odmah ne reagira na SMS, može izgubiti 500 dolara. Bez provizije ostao je i jedan prodajni predstavnik Verizona kojem je nezadovoljna mušterija vratila Samsungove Galaxy telefone na kojima nije mogla primati SMS-ove s iPhonea, dok su neki imali problema u odnosima s bračnim partnerima i prijateljima.

Alexis de Belloy tako je mislio da ga žena cijelo vrijeme ignorira jer mu nije odgovarala na poruke, a njegova žena bila je zabrinuta jer joj se on nije javljao (ona mu je slala poruke, ali Alexis ih nije primao). Također, nisu ga mogli kontaktirati niti prijatelji koji koriste iPhone te su se pitali zašto im ne odgovara na poruke.

'Patentni ratovi': Samsung mora platiti Appleu 119 milijuna dolara!

Victoria Hale rekla je kako ju je 'Apple kaznio jer se usudila napustiti iPhone' – ona je također zamijenila Appleov telefon sa Samsungovim Galaxyjem, a ubrzo nakon toga počeli su je zvati ljuti prijatelji i pitali su je zašto ih ignorira i ne odgovara na njihove poruke.

Zanimljivo je da ovaj problem s iMessageom traje jako dugo, a u Appleu još nisu pronašli rješenje – neki čak vjeruju da se u Appleu potajno naslađuju s ovom situacijom i kažnjavanju korisnika te su zbog ovog problema neki korisnici čak bili primorani vratiti svoje nove Androide i ponovno kupiti iPhone.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene