Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

ZAVRŠETAK POSJETA

Zoran Milanović na panelu u Švicarskoj opleo po hrvatskim medijima

Hrvatski predsjednik je na panelu u Švicarskoj bez problema ponovno opleo po hrvatskim medijima - i to drugi put u četiri dana. Nakon što je u ponedjeljak u Zagrebu Zoran Milanović zaključio da su hrvatski mediji grozni, u Ženevi je rekao da su loši.

"Hrvatska je vrsta demokracije. Slobodni mediji, vrlo loši, ali slobodni. Gledajte, ljudi, ne znam koliko će vas odabrati taj životni put. Samo nemojte biti novinari koji su primljeni jer je svatko dobrodošao. Budite najbolji. Budite najbolji. A u hrvatskom novinarstvu takvih je vrlo malo. Ali nisu režirani", kazao je predsjednik Zoran Milanović u četvrtak u Ženevi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SIGURNOSNI IZAZOVI Milanović iz Ženeve poslao snažnu poruku: "Zapadne sankcije neće zaustaviti rat u Ukrajini"

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović POSJET ŠVICARSKOJ Milanović u Ženevi: "Ljudska je dužnost uvijek biti na strani slabijega"

Na žalost, hrvatski novinari u Švicarskoj nisu imali prilike postaviti ovo pitanje predsjedniku nakon panela jer izjave nije davao.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr 

 


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene