Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majaka nestale Maddie

McCannovi se vratili na mjesto nestanka Maddie

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kate McCann kaže da povratkom u Praia da Luz, odmorište u kojem je nestala njezina kćer, osjeća barem malo mira.

Pročitajte i ovo Presuda Branimiru Glavašu - 3 Bio je u BiH Osuđeni zločinac u tišini se vratio: "Normalno sam prešao granicu i bez problema se krećem po Hrvatskoj" Slika nije dostupna Nestanak Madeleine McCann vjerojatno nikada neće biti riješen?

Supružnici McCann vratili su se u odmorište u Portugal prvi puta nakon što ih je ondje prije dvije godine ispitivala policija pod sumnjom da su krivi za nestanak djevojčice, piše Daily Mail. U Portugalu su posjetili crkvu gdje su se pomolili za Madeleinin povratak. 'Željela sam se vratiti u Praia da Luz dvije godine zbog osobnih i emotivnih razloga. Jutros smo otišli u crkvu Nossa Senhora da Luz. Bilo je tako tiho i mirno, pravo utočište. Iako je ovdje sve grubo, osjećamo se ugodno i bliže Madeleine', napisala je Kate na internetskoj stranici 'Find Madeleine'.

>> VIDEO: Kako bi danas izgledala Maddie McCann?

Nije poznato jesu li posjetili hotel u kojem su bili odsjeli kada je nestala Madeleine. Isabel Duarte, odvjetnica McCannovih rekla je kako je Kate na pomisao o povratku u odmorište plakala. 'Plakala je, ali još uvijek vjeruje da je Madeleine živa. Osjećala je da se mora vratiti u Praia da Luz jer to je posljednje mjesto na kojem ju je vidjela. Osjeća da je ondje ostavila dio sebe', rekla je Duarte.

Madeleine McCann nestala je 3. svibnja 2007. kao trogodišnja djevojčica, iz apartmana u Praia da Luz u kojem je njezina obitelj provodila godišnji odmor.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene