Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Cinkarošu smrdljivi"

VIDEO Zgroženi građanin objavio odvratnu snimku iz beogradske mesnice: Negativne reakcije stigle na njegov račun

Miš u mesarnici
Miš u mesarnici Foto: Instagram
Na društvenim mrežama pojavila se odvratna snimka miša u vitrini jedne beogradske mesnice. Komentari su negativni, ali neočeivano usmjereni na autora videa, a ne vlasnike mesnice.

Osim kobasica u vitrini jedne beogradske mesnice našla se i živa životinja, nepoželjan gost, kako hoćete. Jedan građanin ostao je šokiran kad je među mesom ugledao miša kojeg je potom snimio, a onda i objavio na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija bon, novac ili figa u džepu? Ova tvrtka isplaćuje božićnicu od čak 1670 eura: U anketi vas pitamo hoće li i vas poslodavac nagraditi

Međutim, ono što je uslijedilo još je više iznenadilo autora videa. Snimka je istina dobila više od 5 tisuća lajkova, ali i hrpu negativnih komentara na račun osobe koja je video snimila nego li na onaj vlasnika mesnice. Ljudi ga nazivaju smrdljivim cinkarošem i optužuju što nije upozorio vlasnike da imaju miša, nego ga odlučio objaviti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zanimljivi rezultati Znate li što vam djeca rade na internetu? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

"Ma ako smo ovakav narod se*em nam se u usta svima. I ovi što snimaju, idi uđi unutra, dobar dan miš je ušao nekako jede tamo, daj da ga izbacimo, zarazit će nekog, izbaci se van, izbaci se svo to meso van, stavi se mišolovka i ćao bajo, tjeraš dalje, hvala lijepa, meso gratis dobiješ i svi sretni. Navući ćete čovjeku bijedu na vrat, govnari", glasio je jedan komentar.


 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene