Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj otmice

Scene kao iz filma: Vezana pobjegla otmičarima u njihovom vozilu

Otmičari iz Vermonta
Otmičari iz Vermonta Foto: Vermont State Police
Žena zavezanih ruku i prekrivenog lica uspjela pobjeći otmičarima u njihovom vozilu i tako vozila 24 kilometra dok je nije zaustavila policija.

Filmski pokušaj otmice u kojemu je žena je uspjela pobjeći otmičarima u njihovom vozilu iako su joj ruke i lice bili vezani ljepljivom trakom, dogodio se u Vermontu.

Građani St. Johnsuburyja prošloga tjedna vidjeli su kako žena sumnjivo vozi kombi i odlučili pozvati policiju koja je zaustavila vozilo i shvatila da se radi o žrtvi otmiceRuke su joj bile vezane te joj je lice djelomično bilo prekriveno vrećom pričvršćenom ljepljivom trakom.

Potraga za otmičarima odmah je započela, a ubrzo su i uhvaćeni 45-godišnji Mack Vernum i 36-godišnja Nichole Cloutier, prenosi Fox News.

Pročitajte i ovo James W. Parrillo Jr. kao u noćnoj mori Pobjegla otmičaru nakon godinu dana: "Bila je bosa i imala tragove na vratu. Trčao je za njom"

Svjedoci su potvrdili kako je žena napadnuta usred bijelog dana i da su je u kombi nasilno ubacili muškarac i žena. 

Žrtva je u svojem iskazu navela da su je otmičari nekoliko sati vozili po gradu i prijetili joj smrću. U jednom trenutku Mack i Nichole su izašli vozila, što je nesretna žena iskoristila za bijeg te sjela za volan i pritisnula gas.

Pročitajte i ovo Ilustracija podignuta optužnica Poznati jezivi detalji: Dostavljač paketa zadavio djevojčicu (7), policiji otkrio bizaran razlog

Osumnjičeni dvojac odgovarat će na sudu za kazneno djelo otmice i pokušaj ubojstva, a motiv i povezanost žrtve i otmičara nisu još utvrđeni.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene