Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nobuku Kan, supruga japanskog premijera Naotoa Kana, kazala je kako se ne bi ponovno udala za svog supruga u slučaju da se može reinkarnirati.


Nobuku je doduše brzo dodala kako razlog za to nije njezin suprug, s kojim je u braku već 40 godina, već njezina želja da učini nešto drugačije u slučaju da se reinkarnira i da za to dobije priliku.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Propast tvrtki, dugovi veledrogerijama, prisjećanje na žene žrtve nasilja – Sve je to u tjednu za nama zasjenila afera JANAF Gabrijela Kišiček Komunikacijska stručnjakinja analizirala MIlanovićevu "ispriku" i kako bi u javnosti prošla bivša predsjednica da je slala takve poruke

'Ovakav život sam već jednom proživjela. Ne bi bilo zanimljivo to ponoviti', kazala je Nobuku na ručku s novinarima.

Premijeru i parlament draži od rasprava sa suprugom

Japanski premijer suočava se s najnižom potporom Japanca otkako je preuzeo dužnosti prošle godine, a situaciju mu ne olakšava podijeljeni parlament, veliki javni dug, a ni njegova supruga, koja je često njegova najveća kritičarka.

'Možda bih trebala biti malo blaža prema njemu', kazala je 65-godišnja Nobuku te dodala kako njezin suprug često kaže da ne voli parlament, ali mu je čak i on draži od rasprava sa suprugom. (Hina)