Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Moja dva života'

Žena čija su ubojstva šokirala Austriju: 'Uzela sam sinove dvjema majkama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja je osuđena zbog brutalnog ubojstva bivšeg supruga i ljubavnika u Austriji danas objavljuje svoje memoare, prenosi BBC.

'Ne tražim razumijevanje ni oprost', piše u knjizi "Moja dva života" Estibaliz Carranza, 36-godišnjakinja španjolsko-meksičkog podrijetla, koja je 2008. godine upucala bivšeg supruga Holgera Holza u glavu dok je sjedio za računalom, a dvije godine na spavanju je ubila ljubavnika Manfreda Hinterbergera.

Pročitajte i ovo Jill Dando Tko je na snimci? Novi trag u ubojstvu omiljene britanske voditeljice: Sumnjaju da joj je presudio poznati srpski zločinac Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Tijela je dekapitirala i raskomadala motornom pilom, a dijelove tijela je zacementirala u tegle koje je spremila u podrum svoje sladoledarnice u Beču, zbog čega je ovaj slučaj koji je šokirao Austriju prozvan "sladolednim ubojstvima". Osuđena je 2012. godine na doživotnu kaznu koju odslužuje u psihijatrijskoj ustanovi.

Ubila, izrezala i zabetonirala i supruga i ljubavnika

U knjizi koju supotpisuje novinarka Martina Hinterberger Carranza piše kako nije mogla prekinuti s ljubavnikom te da je dvojicu muškaraca pretvorila u čudovišta, što je nju u konačnici pretvorilo u zvijer. Piše i kako je vjerovala da mora služiti muškarcima bez obzira na to kako su se oni prema njoj ponašali.

'Ubila sam dvojicu muškaraca koje sam nekada voljela', piše Carranza. 'Uzela sam sinove dvjema majkama'.

U knjizi piše kako se nadala da ubojstva nikada neće biti otkrivena te kako se radovala sretnoj budućnosti. Također navodi kako je 2011. godine otkrila da je trudna s trećim muškarcem, za kojeg se udala u zatvoru. Obitelji žrtava zasad nisu reagirale na knjigu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene