Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Ledena žena'

Ubila, izrezala i zabetonirala i supruga i ljubavnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Doživotno liječenje u psihijatrijskoj ustanovi presuda je austrijskoj 'ledenoj ženi'. Za monstruozne zločine se pomno pripremala pa je tako pohađala i tečaj miješanja betona. Njezin odvjetnik je branio zloglasnog Josefa Fritzla.

Fotogenična Austrijanka meksičko-španjolskog porijekla Estibaliz Carranza (34), koju je dio medija prozvao 'ledenom ženom', priznala je na suđenju u Beču da je na osobito brutalan način ubila svog bivšeg supruga i ljubavnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Obojicu je dokrajčila hicima iz Berette u potiljak, dijelove tijela je izrezala motornom pilom, zamrznula ih i naknadno zabetonirala u podrum svoje slastičarnice.

>> Krvavi obračun u redu za ćevape, jedan mladić ubijen

Kako piše MSN News, Bivšeg je supruga ubila 2008. godine dok je radio za računalom. Prema Estibaliz, na nju se često derao, bio je lijen, a nije joj se svidjelo ni što se pridružio vjerskom pokretu Hare Krishna. Sve je prevršilo mjeru kad si je našla ljubavnika, a bivši se suprug odbijao iseliti iz kuće.

Dvije godine kasnije, sudbinu bivšeg muža doživio je i spomenuti ljubavnik. Dobio je četiri metka u potiljak dok je glasno hrkao u krevetu, što je iznerviralo 'ledenu ženu' koja ga je htjela dovesti u red zbog navodne nevjere.

Na suđenju se čulo da je uoči obaju ubojstava išla vježbati pucanje, a pohađala je i tečaj miješanja betona.

Uoči izricanja presude zajecala je i rekla kako joj je žao što je obojicu ubila, a zatim je samo kimnula glavom nakon što ju je sutkinja osudila na doživotno psihijatrijsko liječenje u zatvorenoj instituciji.

Njezin odvjetnik, koji je svojedobno branio i zloglasnog Josefa Fritzla, najavio je žalbu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene