Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Osoblje je spriječilo filmski bijeg iz Exeter zatvora u Devonu.


Dvoje zatvorenika iz svoje je ćelije prokopalo tunel dubok 1,2 metra, piše Daily Mail. Rupu su pokušali sakriti papirom kojeg koriste na likovnoj zatvorskoj radionici i na kojem su nacrtali ciglu.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO Šef mafije pobjegao iz zatvora, dva sata nitko nije znao da ga nema: "Imao je sve spremno" Slika nije dostupna VIDEO U najstrožem dijelu zatvora otvorila se vrata svih ćelija...

Tunel su iskopali improvoziranim oruđem te probili zidove zatvora, prekrili ih papirom i oslikali ih. Sve je palo u vodu kada su čuvari otkrili prašinu koja dolazi iz ćelije.  'Vjerujemo da su njih dvojica bila u jednoj ćeliji iz koje su mogli prokopati tunel', rekao je detektiv Constable Alex Bingham.

Dodao je kako su bojom nacrtali ciglu te se zbog toga samo na pogled nije moglo primjetit ništa čudno. No, klada su zaštitari primijetili prašinu, vidjeli su i 'čudne' zidove te pregledali ćeliju.

Do slobode bi dvojica zatvorenika trebala iskopati još šest metara. A to im nikako neće poći za rukama jer su, nakon razotkrivanja plana, smješteni u zasebne ćelije. Uz optužnice koje su do sada imali, pribrojana im je još i ona za pokušaj bijega.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju