Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Francuskoj

Dvanaest godina držao suprugu zatočenu u stanu i silovao je: Pronađena je polugola, vezana i obrijane glave

Aktualno Galerija Nijemac držao zatočenu suprugu - 1 Nijemac držao zatočenu suprugu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Jean-Marc Muller, susjed Jean-Marc Muller, susjed Foto: DNEVNIK.hr Nijemac držao zatočenu suprugu - 2 Nijemac držao zatočenu suprugu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nijemac držao zatočenu suprugu - 3 Nijemac držao zatočenu suprugu - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Nijemac držao zatočenu suprugu - 4 Galerija 1/6 >>
Policija je ženu (53) pronašla polugolu, vezanu u krevetu, obrijane glave. Smještena je u bolnicu.

Na sjeveroistoku Francuske uhićen je njemački državljanin, kojeg se sumnjiči da je od 2011. godine u stanu držao zatočenu vlastitu suprugu.

Pročitajte i ovo Most preko Neretve Nakon višednevne šutnje Napuknuo spektakularan most preko Neretve: Oglasila se tvrtka Autoceste Federacije BiH

53-godišnja žena, također njemačka državljanka, optužuje dvije godine starijeg supruga da ju je cijelo to vrijeme mučio i silovao. Uspjela je nazvati njemačku policiju, koja je obavijestila francuske kolege. Pronađena je polugola, vezana u krevetu, obrijane glave. Smještena je u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koristili se dark webom Razbijen lanac pedofila, uhićeni deseci: "To je grozan zločin. Neka djeca poznavala su te muškarce"

"Ovako nešto je nevjerojatno, da netko nekoga drži u stanu zaključanog 12 godina, bez poziva u pomoć, poziva policiji da postoji problem, to je nevjerojatno, gotovo nemoguće da se tako nešto dogodi. Ne sjećam se nikog takvog, nikada ih nisam vidio, ne poznajem ih", rekao je susjed Jean-Marc Muller.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene