Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na 2,700 metara

Zastrašujuća snimka: Padobranac ostao bez svijesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australac imena Christopher doživio je i preživio jezivo iskustvo, gubitak svijesti na 2,700 metara bez da je prethodno stigao otvoriti padobran.

Na njegovu sreću, stariji i iskusniji kolega je na vrijeme primijetio što se zbiva, te ga je uspio sustići na otprilike 1,200 metara i povući ručicu.

Pročitajte i ovo Ibrahim Kalesić: Najstariji padobranac u Europi - 4 Najstariji u Europi U pet dana 21 skok padobranom - ništa novo za ovog 88-godišnjaka: "Mnogi se čude... senzacija!" Ilustracija sviđa joj se osjećaj FOTO To se zove hrabrost: 103-godišnjakinja oborila svjetski rekord u skoku padobranom - "Gore je bilo predivno"

Nedugo potom, otprilike na 900 metara, je i sam Christopher došao k sebi, pa je dramatična situacija na koncu okončana bez tragedije.

"To je bio vjerojatno najstrašniji trenutak u mom životu", napisao je između ostalog muškarac, čiji je video objavljen u nedjelju na YouTubeu u samo par sati pogledalo oko 2,5 milijuna ljudi.

Nažalost, nije otkrio boluje li inače i od čega, a nastojanja velikih svjetskih medijskih kuća da do njega dođu zasad nisu urodila plodom. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene