Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U klubu Extaza u Krakowu došlo je do sukoba dvojice muškaraca u noći s nedjelje na ponedjeljak oko 3:20 sati.


Muškarci su se sukobili, a vrhunac se dogodio ispred kluba. 33-godišnji muškarac, koji je inače radio kao zaštitar u klubu, mačetom je odsjekao ruku 27-godišnjem posjetitelju. Zanimljivo je da su i policajci bili svjedoci jer su došli na dojavu alarma. 'Jedan od muškaraca zamahnuo je dugačkim predmetom i sve je bilo puno krvi. Ranjeni muškarac je vikao da je ostao bez ruke,' glasnogovornik policije, Dariusz Nowak.

Vezani članci Slika nije dostupna Stampedo u 'Zapadnom Balkanu', troje mrtvih Slika nije dostupna Mobitel spasio život zaštitaru u pucnjavi

Ozlijeđeni muškarac prebačen je u bolnicu, zajedno s odsječenom rukom koju je policija 'pospremila' u vrećicu za dokaze punu leda. Bolnica je poznata po uspješnim operacijama ovakve vrste i vjeruje se u oporavak nesretnog posjetitelja. Za vrijeme sukoba bio je u alkoholiziranom stanju. Uzroci svađe su nejasni, a navodno 27-godišnjak nije htio platiti usluge koje mu je pružila 'neka žena', a prema drugima nije htio platiti piće.

Policija je upozorila da vlasnici klubova pripaze koga zapošljavaju, jer su posjetitelji često u alkoholiziranom stanju, a zaštitari toga moraju biti svjesni kako se ne bi događale tragedije.