Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada je jedna druga obitelj pronašla djevojčicu, njezina obitelj je već bila "debelo" na putu prema svom odredištu


Francuska obitelj koja se zaputila na odmor na jug zemlje prošla je 150 kilometara prije nego je shvatila da je zaboravila svoje trogodišnje dijete na odmorištu na autocesti, prenosi BBC.

Vezani članci Sudar u Sesvetama - 4 Još jedna smrt na cestama: U Sesvetama se sudarila dva automobila, jedna osoba poginula Sukobi Žutih prsluka i policije u Parizu, ilustracija Prosvjedi u Francuskoj protiv policijskog nasilja, prosvjednici kamenjem i pirotehnikom napali policajce

A da im nema kćeri ustanovili su tek kad su na radiju čuli obavijest o izgubljenoj djevojčici.

Trogodišnjakinja je ostavljena na odmorištu Bras de Zil u blizini grada Valencea na jugoistoku Francuske, na prometnici A7 poznatijoj kao "autocesta Sunca".

Kada ju je jedna druga obitelj pronašla, njezina obitelj je već bila "debelo" na putu prema svom odredištu. Kako neko vrijeme nitko nije dolazio po nju, "nalaznici" su obavijestili policiju.

FOTO Ovo je čovjek koji je 16 mjeseci plutao izgubljen na Tihom oceanu

Djevojčica je policajcima ispričala da je krenula na plažu i da je auto s njezinim ocem, majkom, bratom i sestrom otišao.

Policija je tada zamolila sve radijske postaje da emitiraju obavijest koju je nešto kasnije čuo njezin otac. Ostatak obitelji tada se već nalazila u Provansi, a ponovo su se ujedinili pet sati otkako je djevojčica ostavljena.

Mjesno tužiteljstvo razmatra hoće li poduzeti kakvu akciju protiv nemarnih roditelja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook