Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preuzeo odgovornost?

Zapovjednik proruskih separatista: 'Rekli smo vam da ne letite našim nebom!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Je li zapovjednik proruskih separatista ovim tweetom zapravo preuzeo odgovornost za rušenje zrakoplova Malaysia Airlinesa danas na istoku Ukrajine.

Zapovjednik proruski nastrojenih ukrajinskih separatista, Igor Strelkov, neposredno prije vijesti o današnjem padu zrakoplova Malaysia Airlinesa na Twitteru se 'pohvalio' kako su njegove snage srušile jedan vojni zrakoplov. I svom tweetu indicirao je kako su srušili Antonov-26, teretni zrakoplov ukrajinskih zračnih snaga.

Pročitajte i ovo Šteta na zgradama u gradu Avdijivki na istoku Ukrajine Rat u Ukrajini Britanski obavještajci otkrili novu metu Rusa: "Trupe napreduju brže u tom području" Aleksandar Bortnikov Oglasio se i Lukašenko Rusija prozvala krivce za teroristički napad u Moskvi: "Naravno da su to oni"

Više od 300 mrtvih, zatvoren zračni prostor istočne Ukrajine!

'Na području Toreza srušili smo An-26. Leži negdje u rudniku 'Napredak'. Upozorili smo vas - nemojte letjeti našim nebom. A postoji i snimka pada ptice. Ptica je pala nedaleko rudnika, rezidencijalno područje nije ometano. Civili nisu ozlijeđeni', pisalo je u tweetu koji je naknadno, kad se pojavila informacija o padu putničkog zrakoplova, izbrisan. U međuvremenu je podijeljen dovoljno puta da bi ostao digitalni trag.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene