Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U zadnji čas

Užas na groblju! Skoro sahranili živu ženu: Radnik je primijetio da još diše...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zaposlenik groblja u Španjolskoj primijetio je, neposredno prije pogreba, da žena za koju se vjerovalo da je mrtva još diše te je 90-godišnjakinja prevezena u bolnicu.

Liječnici su greškom proglasili smrt 90-godišnje žene u Španjolskoj. Tek malo prije pogreba zaposlenik pogrebnog poduzeća na groblju u Zaragozi primijetio je da navodno mrtvo tijelo još diše i ima slab puls, javlja Fenix Magazin

Pročitajte i ovo Ubijena studentica iz Osijeka nisu bili u vezi? Objavljene poruke ubijene studentice Mihaele (21), žalila se na policajca: "On je posesivan, poremećen, manipulativan..."

Incident se dogodio u ponedjeljak navečer. Žena je odmah prebačena u bolnicu, ali je dan kasnije ondje i umrla.

Pročitajte i ovo Razbojništvo u ljekarni - 1 Istraga u tijeku Upali s pištoljima u ljekarnu, vezali i opljačkali vlasnika pa pobjegli njegovim automobilom!

Obitelj je podnijela žalbu jer sumnjaju da je smrti 90-godišnje žene pridonio odlazak u pogrebno poduzeće i vrijeme koje je bila bez liječničkog nadzora.

Pročitajte i ovo Kućanski uređaji - 2 Odlična vijest za potrošače Uređaj vam se pokvario baš nakon isteka garancije? Uskoro će takve stvari rješavati - inspekcija

"Istražni sudac otvorio je istragu u Zaragozi kako bi otkrio je li bilo nemara ili lošeg postupanja liječnika", priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene