Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki besramno kradu

Počela sanacija nakon katastrofalnih poplava u Sloveniji: "Prvo je supruga odnijelo pa ga je zet išao hvatati, krenulo je i iz garaže"

Aktualno Galerija Šteta od poplava u Sloveniji - 1 Šteta od poplava u Sloveniji - 1 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Šteta od poplava u Sloveniji - 2 Šteta od poplava u Sloveniji - 2 Foto: Vijesti Nove TV u 14 Šteta od poplava u Sloveniji - 3 Šteta od poplava u Sloveniji - 3 Foto: Vijesti Nove TV u 14 +0 Šteta od poplava u Sloveniji - 4 Galerija 1/4 >>
Nakon strašnih poplava u Sloveniji je započela sanacija prouzročene štete. U nekim dijelovima zemlje još uvijek nema pitke vode i struje, a sve je veći broj prijavljenih krađa.

Povoljniji vremenski uvjeti u Sloveniji dali su zamah sanaciji goleme štete nastale zbog katastrofalnih poplava, u kojima je život izgubilo šest osoba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Udar na građane Još jedna usluga naglo poskupljuje, i to do vrtoglavih 150 posto: Obrazloženje? Nema ga

Neke prometnice i dalje su neprohodne, a u pojedinim dijelovima zemlje prekinuta je opskrba pitkom vodom i strujom. Policija pojačava nadzor na terenu zbog sve većeg broja dojava o krađama. Šteta se procjenjuje na nekoliko milijardi eura.

"Živjela sam u kući sa kćeri, suprugom, zetom i dvjema unukama. Unuka iz Maribora nam je bila na praznicima kad se to dogodilo. To je bilo iznenadno. Muž i zet su počeli spašavati, prvo je supruga odnijelo pa ga je zet išao hvatati, krenulo je i iz garaže. Ja sam samo stala i vikala 'bježite'", rekla je Marija Škrubelj.

Pročitajte i ovo Uhićeni Bad Blue Boysi Neredi u Ateni Oglasilo se ministarstvo nakon tvrdnji BBB-a da su ostavljeni bez pomoći: "Veleposlanik će ih danas posjetiti"

"Bio sam u kući kad je došla voda kroz prozor. Bilo je skroz do gore. Jedva sam disao", istaknuo je drugi građanin. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene