Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrhunski 'ulov'

Plijen na luksuznoj jahti: Otkriven kokain vrijedan 620 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretpostavlja se da je jahta isplovila iz Venezuele, prije nekoliko tjedana te da je kokain trebao biti prebačen na drugi brod, a krajnji cilj bio mu je sjeverni Wales.

Kokain čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 620 milijuna kuna otkriven je na luksuznoj jahti Makayabella.

Droga je zaplijenjena u Irskoj, uz obalu Corka, a u ovoj 'pobjedonosnoj akciji za Irsku' kako je nazivaju tamošnji mediji sudjelovali su policija, mornarica i carina. U gluho doba noći naoružani specijalci opkolili su jahtu i zaplijenili 41 paket kokaina. Jahta je bila nadomak svojeg cilja, nakon 9650 prijeđenih kilometara, piše Daily Mirror.

Zanimljiv pronalazak u vozilu Vatikana...

Naime, pretpostavlja se da je isplovila iz Venezuele, prije nekoliko tjedana te da je kokain trebao biti prebačen na drugi brod kada uđe u britanske vode, a krajnji cilj bio mu je sjeverni Wales.

Uhićena su trojica Britanaca koji su zatečeni na jahti. Najmlađi je imao 30 a najstariji 70 godina.

Akcija je pokrenuta tako da su prošlog tjedna carinici primijetili 'sumnjive Istočne Europljane' koji su brodom stigli u luku jer su imali problema s gorivom.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Potvrdio MVEP Tragične posljedice brutalnog napada: Preminuo Hrvat koji je pretučen u Dublinu Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene