Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Poruka iz Britanije

'Zapadni Balkan danas otvara novo poglavlje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na uhićenje ratnog zločinca Ratka Mladića reagirao je i britanski veleposlanik William Hague.

'Uhićenje Ratka Mladića je povijesni trenutak za regiju koja je bila rastrgana ratovima od 90-ih. Ratko Mladić je optužen za strašne zločine u BiH i pravedno je da bude priveden pred lice međunardone pravde. Danas su naše misli s rodbinom onih poginulih u opsadi Sarajeva i genocida u Srebrenici', poručio je Hague čestitajući srpskim vlastima na uhićenju istaknuvši kako je riječ o dokazu suradnje Srbije i Haaškog suda.

Pročitajte i ovo Poliklinika za zaštitu djece i mladih tomašević komentirao odluku Ne stišavaju se rekacije na ostavku uživo Buljan Flander: "Sad je najvažnije da se sve raščisti" Kada Hotić, članica Udruženja Majke enklava Srebrenice i Žepa KRVAVI POHOD ZAPOČEO U HRVATSKOJ Reakcije na presudu Mladiću: "On je živ, a mojih nema. Plakala sam cijeli dan, sad mi je lakše"

>> Evo za kakve sve strahote Haag tereti Mladića!

>> Tadić potvrdio: Uhićen je Ratko Mladić, skrivao se u Srbiji

'Radujemo se brzom premještaju Ratka Mladića u Haag kako bi bio procesuiran na međunarodnom sudu pravde. Današnji dan bi se trebao označiti kako početak novog poglavlja zemalja Zapadnog Balkana', poručio je Hague.

Oglasio se i Amnesty International. 'Trebalo je više od 15 godine, ali utješno je za ljude koji su patili zbog njega da će Mladić ipak biti priveden licu pravde', priopćili su iz AI-a gdje naglašavaju važnost uhićenja i Gorana Hadžića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene