Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završila u uredu za izgubljene stvari

Zaboravni putnik u vlaku ostavio violinu vrijednu nekoliko milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupocjena i cijenjena Stradivarijeva violina ostavljena je u vlaku greškom putnika koji ju je posudio.

Dragocjena Stradivarijeva violina, koju je u jednom vlaku u Švicarskoj zaboravio rastreseni putnik, predana je u ured za pronađene stvari dan i pol kasnije, na kolodvoru Bernea, doznaje se od kantonalne policije.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

Zaboravni violinist posudio je violinu, a u petak navečer je sišao s vlaka u Bernu i ostavio instrument u futroli u vlaku. Shvatio je što je učinio tek kad je vlak otišao i javio policiji.

>> Ukrali joj Stradivarija zbog sendviča

Kontrolor je bezuspješno pretražio vlak, ali nakon pregleda snimaka kontrolnih kamera, objavljena je snimka putnika koji je izašao s instrumentom na stanici u Kehrsatz Nordu.

Manje od 24 sata kasnije violinu je nepoznata osoba predala u uredu za pronađene stvari u Bernu.

Stradivarijeva violina može stajati i više milijuna eura. Tijekom aukcijske prodaje u dobrotvorne svrhe 2011. u Londonu jedna takva violina je prodana za više od 11 milijuna eura. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene