Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekivala je nešto skuplje

Ubila zaručnika jer joj je kupio 'samo' cvijeće i čestitku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je Teksašanka izbola svog zaručnika, oca svoje djece, nakon što je od njega za Majčin dan dobila 'samo' cvijeće i čestitku.

Dvadesetogodišnja Paige Parkerson iz Teksasa, optužena je za teško ubojstvo svog 22-godišnjeg zaručnika Cliftona, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

>> Strava na Floridi: Majka ubila svoje četvero djece, nakon toga i sebe

Cliftonova majka Evetta primila je poziv od Paige koja joj je rekla da je Clifton mrtav. 'Paige mi je rekla da je ubila mog sina', kaže Evetta koja je svog sina posljednji put vidjeli večer prije no što je ubijen. Odvezla ga je kući, a on je prije toga svojoj zaručnici povodom Majčinog dana kupio cvijeće i čestitku. Evetta vjeruje da ga je Paige ubila jer je očekivala skuplji i raskošniji dar.

Paige Parkerson uhićena je netom nakon poziva zaručnikovoj majci i trenutno se nalazi u zatvoru okruga Jefferson.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene