Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A NA STOLU TREŠNJE

VIDEO Pogledajte Vučićevo obraćanje s krova zgrade, uz njega Brnabić i Mali: "Uskoro izvanredne vijesti"

Srbijanski predsjednik obratio se građanima upozoravajući ih da prosvjednici dijele zemlju, dok on pokušava naći kompromisno rješenje. Također je rekao da uskoro građanima dolaze "izvanredne vijesti".

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima s terase predsjedničke zgrade u Beogradu. Društvo su mu, vidi se na videu, pravili premijerka Srbije Ana Brnabić te potpredsjednik vlade i ministar financija Siniša Mali.

Ovo je već treći put da se javlja sa svojeg profila na Instagramu od završetka subotnjeg prosvjeda Srbija protiv nasilja. Vučić je ovaj put iznad videa koji je objavio napisao:

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Pogledajte usporedbu VIDEO Svaka sličnost je slučajna? Vučić poslao poruku oporbi, mnoge podsjetila na izjavu Slobodana Miloševića

"Prošlo je točno deset dana otkad sam pozvao one koji protestiraju na ulicama i koji su iznosili određene zahtjeve da dođu da razgovaramo. Nisu se javili, nisu zainteresirani za razgovor. Žao mi je zbog toga i mislim da je to velika greška. U demokratskim društvima stvari se rješavaju razgovorom, a ne tako što ćete mene, Anu, Sinišu, bilo koga svakoga dana nazivati nenormalnim, luđacima, ubojicama, kriminalcima, pri svemu tome znajući koliko obmanjujete javnost…"

----------------------------

Dok pokraj njega suradnici mirno šute, on je u video rekao da će čekati na razgovor koliko god to bilo potrebno.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Srbiji, ilustracija - 2 završio prosvjed Na ulicama Beograda ponovno tisuće ljudi, incident ispred Skupštine: "U kojem društvu mi danas živimo? U što se naše društvo pretvorilo?"

"Kompromis je uvijek dobra riječ. Vjerujem da će se ipak netko ohrabriti da počne razgovarati, to će biti veliko dostignuće za naše društvo. S druge strane, nemamo vremena za gubljenje kada je u pitanju naša Srbija. Zato ćemo u idućim danima izaći s novim planovima, programima, velikim idejama, ali i izvanrednim vijestima za naše građane", poručio je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene