Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi bili zadovoljni

Vučić ponudio Beograd Rusima i Ukrajincima za pregovore: ''Ne miješamo se ni u što''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u ponedjeljak navečer da je Srbija, ako neko misli da je Beograd najbolje mjesto za pregovore, spremna da to ponudi ''ruskim i ukrajinskim prijateljima''.

Aleksandar Vučić je u ponedjeljak navečer podsjetio da je glavni grad Srbije već bio mjesto za pregovore.

''Svi su bili zadovoljni'', istaknuo je Vučić. Uz to, ponudio je Beograd kao mjesto pregovora između Rusije i Ukrajine, gostujući u emisiji ''Ćirilica''.

''Ne miješamo se ni u što. Ako netko misli da je Beograd najbolje mjesto, spremni smo ponuditi Beograd ruskim i ukrajinskim prijateljima za pregovore'', kazao je srpski predsjednik.

Naime, ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov je, piše Kurir.rs, rekao da je ''Beograd sjajan grad koji odgovara bilo kakvim pregovorima."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna LAVROV U AKCIJI Putinov ministar uputio poruku narodu Srbije: ''Sigurni smo da ćete nastaviti s pametnim izborom u ovoj situaciji''

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić u vlaku - 2 Povezivanje sjevera i juga Orban i Vučić prije izbora zajedno na otvaranju pruge u Srbiji: "Ova dva naroda danas su bliska, kao nikada ranije"

''Mjesto pregovora mora biti prihvatljivo za obje strane. Pregovarali smo u Bjelorusiji, a zatim je bilo nekoliko videokonferencija. Pregovori će sada biti u Istanbulu, iako smo spremni razmotriti i druge lokacije, uključujući Beograd", zaključio je Lavrov.


Više o ratu u Ukrajini čitajte iz minute u minutu >> OVDJE.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene