Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produženi vikend

VREMENSKA PROGNOZA Evo kakvo nas vrijeme čeka za Uskrs

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako se bliži vikend, tako će se i vremenski uvjeti, koji su posljednjih dana promjenjivi, ponovno stabilizirati pa će mnogi i nadolazeći vikend moći ugodno provesti izvan kuće. Čini se da nas čeka sunčani Uskrs!

Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, te u zapadnim krajevima unutrašnjosti danas će biti djelomice sunčano. Na istoku i jugu u početku umjereno oblačno ponegdje uz mogućnost za malo kiše, a zatim se i tamo očekuje djelomično razvedravanje. Vjetar umjeren do jak sjeveroistočni, na Jadranu jaka bura s olujnim udarima, osobito na srednjem i južnom dijelu. Najviša dnevna temperatura zraka od 8 do 13, na Jadranu između 12 i 17 Celzijevih stupnjeva.

Prognoza za petak

Pročitajte i ovo Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno Sunčano vrijeme VREMENSKA PROGNOZA Za vikend uživajte u Suncu, od sredine tjedna drastična promjena: Na jednu stvar treba posebno pripaziti

U petak će biti pretežno ili djelomice sunčano, u drugom dijelu dana uz porast naoblake sa zapada. Vjetar slab, na Jadranu umjerena, na srednjem i južnom dijelu i jaka bura i tramontana. Minimalna temperatura od -3 do 1, na Jadranu 4 do 9, a najviša dnevna od 7 do 12, na Jadranu 12 do 15 °C.

Prognoza za subotu

U subotu će se zadržati sunčano vrijeme uz umjerenu naoblaku i s prosječnom dnevnom temperaturom od 12 stupnjeva. Prema kraju dana naoblaka će biti sve manja, dok će nedjelja biti najtopliji dan ovog tjedna.

Sunce za Uskrs

Tijekom cijeloga dana prevladavati će sunčano i toplo vrijeme u cijeloj zemlji uz mogućnost povremene, no umjerene naoblake u unutrašnjosti. Vjetar će biti većinom slab, na Jadranu umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak Dnevna temperatura za Uskrs biti će između 13 i 18 stupnjeva Celzijevih.

Poslijepodne se za zapada očekuje razvoj naoblake koja sa sobom nosi kišu.

Uskrsni ponedjeljak

U prvom dijelu dana očekuje nas naoblačenje s kišom, no do kraja dana, prema najavama meteorologa DHMZ-a slijedi razvedravanje i smirivanje kišnog vremena.

U unutrašnjosti vjetar slab, a na Jadranu se očekuje umjereno jugo. Temperatura u unutrašnjosti između 8 i 13 sutupnjeva Celzijevih, dok će na Jadranu biti nešto toplije, moguća temperatura od 13 do 18 stupnjeva Celzijevih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene