Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zloguka predviđanja

Vrač predviđa smrt Huga Chaveza do travnja i veliki rat na Bliskom istoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksički 'veliki vrač' predviđa veliki rat na Bliskom istoku te smrt Huga Chaveza do ožujka.

Desetine reportera lokalnih i agencijskih reportera okupilo se kako bi postavljalo pitanja Antoniju Vasquezu, meksičkom vraču poznatom po svojim predviđanjima, koja crpi iz čitanja tarot karata.

Pročitajte i ovo Joe Biden Ne žele eskalaciju Američki predsjednik Joe Biden jasno poručio: "Nećemo sudjelovati ni u kakvoj izraelskoj protuofenzivi na Iran" Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael - 2 Napeto stanje Na nišanu Irana još jedna zemlja: Poručili su da ih pomno prate

>> Vrač pretkazao poraz Obami

Vasquez je tako, konzultirajući tarot karte, predvidio novi rat na Bliskom istoku, kaos u Venezueli i tešku godinu za Baracka Obamu.

'Problem je početak novog rata na Bliskom istoku, vrlo lošeg, iako ga nismo željeli. Sirija će nastaviti implodirati i nešto vrlo veliko i ružno će se dogoditi', rekao je Vazquez okupljenim novinarima, odgovarajući na njihova pitanja, prenosi Reuters.

Tarot karte su mu otkrile i kako će venezuelanski predsjednik Hugo Chavez, koji se bori s rakom, doći na svoju inauguraciju do 10. siječnja, ali kako neće doživjeti mjesec travanj. 'Mislim kako neće na vlasti ostati duže od tri mjeseca, prije nego što umre', zaključio je.

Bjelobradi vrač Vasquez zapravo nije poznat po uspješnosti svojih predviđanja, koliko po samim predviđanjima. Pogriješio je dosad mnogo puta, pogrešno predviđajući smrt Fidela Castra te američke pop pjevačice Brittney Spears, a predvidio je i poraz Obame na izborima, koji se naravno nije dogodio.

Ono što je točno predvidio u siječnju prošle godine jest da 21.12. prošlog mjeseca neće doći do smaka svijeta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene