Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za nevjerovati

Izbačen iz vlastitog doma jer ga je pretvorio u pravi svinjac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac je izbačen iz vlastitog doma, jer je od njega doslovce napravio svinjac.

Po stanu neimenovanog muškarca iz Derbyja, slobodno je šetala odrasla svinja i tamo se hranila i vršila nuždu posvuda. Kuhinja, kupaona i WC, kao i svi tepisi u prizemnom dijelu stana, potpuno su prekriveni svinjskim izmetom i blatom, prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

>> Psihički bolestan sin zatočio majku u svinjcu, pronašao je HGSS

Uz svinju, u stanu s vlasnikom živi i pas, a u dvorištu su pronađena i dva ponija. prema riječima susjeda, taj je čovjek bio nekakav ljubitelj i sakupljač životinja.

Više od godinu dana, čitavo se susjedstvo žalilo vlastima na odvratan smrad, a neki su se žalili i na snažan miris urina tijekom ljetnih dana. 'On je usred noći znao bacati stvari u dvorište, a jednom sam vidio i kako je laminat pun fekalija odbacio u dvorište na hrpu', ispričao je jedan od susjeda.

Svinju u stanu drži, još dok je životinja bila izrazito mala, a susjedi su isprva mislili kako se radi o vrsti svinje kućnog ljubimca, koja neće dalje rasti.

Kad su predstavnici lokalne vlasti došli u inspekciju, nisu mogli obići stan od količine nagomilanog smeća i smrada. nakon što je inspekcija ipak provedena, došlo se do zaključka kako bi obnova prostora stajala između 10.000 i 15.000 funti.

Dotični stanar oglušio se i na sudski nalog da mu inspekcija ponovno dođe u stan pa je sud odobrio da ga se izbaci. Tijekom druge inspekcije, vlasnik se vratio kući iz koje je izbačen, samo kako bi sa sobom poveo svoju svinju i psa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene