Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagađa se o njegovoj smrti

Vlak kontroverznog sjevernokorejskog čelnika viđen na istoku zemlje? ''To ništa ne govori o njegovu zdravstvenom stanju''

Kim Jong Un (Foto: KCNA VIA KNS / AFP)
Kim Jong Un (Foto: KCNA VIA KNS / AFP) KCNA VIA KNS / AFP
Aktualno Galerija Kim Jong Un (Foto: KCNA VIA KNS / AFP) Kim Jong Un (Foto: KCNA VIA KNS / AFP) Foto: KCNA VIA KNS / AFP +0 Kim Jong Un (Foto: Kim KNS / KCNA / AFP) Galerija 1/2 >>
U jeku glasina o lošem zdravstvenom stanju, pa čak i o smrti sjevernokorejskog vođe Kim Jong-una, pojavile su se satelitske snimke na kojima se vidi njegov vlak parkiran na stanici u Wonsanu.

 Dok su kineski novinari izvijestili o tome da je sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un umro, a japanski objavili da je u komi, pojavila se mogućnost da je njegov vlak uočen u jednom gradu Wonsanu u Sjevernoj Koreji, javlja The Guardian

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

Vlak je na satelitskim snimkama na stanici u Wonsanu zamijećen 21., a zatim i 23. travnja. Ta je željeznička stanica rezervirana za obitelj Kim.

"Prisutnost vlaka ne dokazuje gdje se nalazi sjevernokorejski čelnik niti govori o njegovom zdravstvenom stanju, ali daje veliku težinu izvještajima da Kim odsjeda u elitnom području na istočnoj obali zemlje", navodi 38North koji se bavi analizom i izvještajima o informacijama iz Sjeverne Koreje.

Nagađanja o zdravstvenom stanju Kim Jong-una pojavila su se zbog njegova odsustva s godišnjice rođendana utemeljitelja Sjeverne Koreje i njegova djeda Kim Il-sunga, koje se održalo 15. travnja.

U subotu je Kim Jong-un propustio još jedan važan nacionalni praznik – Dan osnivanja vojske Sjeverne Koreje, što je dodatno potaknulo nagađanja o njegovu zdravlju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene