Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što će se zakomplicirati?

Putin ima poruku za zemlju "s onu stranu oceana"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nove sankcije Rusiji koje je izglasao američki Senat "zakomplicirat" će odnose Moskve i Washingtona, kazao je u subotu ruski predsjednik Vladimir Putin.

"Naravno da će te sankcije zakomplicirati rusko-američke odnose. Smatram to vrlo štetnim. No kakve god da se odluke s onu stranu oceana donesu, neće nas dovesti u bezizlaznu situaciju i neće nas urušiti. No, treba još vidjeti što će od toga biti", kazao je ruski predsjednik Vladimir Putin.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nevjerojatno Pogledajte koga je Rusija dodala na popis ekstremističkih i terorističkih organizacija Vladimir Putin tijekom govora u ruskoj državnoj Dumi Neimenovani neprijatelj Putin na sastanku s čelnicima Dume govorio o neuspjehu neprijatelja: "Nitko nikada nije uspio zastrašiti narod Rusije"

Ustvrdivši da je "preuranjeno sada govoriti o ruskom odgovoru na te sankcije", Putin je istaknuo da će se Rusija znati "prilagoditi, učiniti još nešto dodatno, nešto što traži posebnu pažnju".

Senat Sjedinjenih Država glasovao je u srijedu za kažnjavanje Rusije koja se navodno uplela u američku predsjedničku kampanju 2016., odobrivši prijedlog sankcija koje bi predsjednika Donalda Trumpa mogle spriječiti u jednostranom popuštanju pritiska na Moskvu.

Senatori su prihvatili mjeru golemom većinom, s 97 glasova 'za' i s 2 'protiv'.

Namjera je kazniti Rusiju zbog navodnog upletanja u izbore, zatim aneksije Krima te potpore sirijskoj vladi u šestogodišnjem građanskom ratu. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene