Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TEŽAK PAD

Vladimir Putin pao niz stepenice i "uneredio se", sve je posljedica teške bolesti?

Vladimir Putin
Vladimir Putin Foto: Afp
Na Telegramu je objavljeno da je ruski predsjednik Vladimir Putin navodno pao niz stepenice svoje službene rezidencije i uneredio se, što je posljedica i teške bolesti. Za izvor ovih tvrdnji navode se njegovi zaštitari, ali nema nikakve potvrde za to.

Ruski predsjednik Vladimir Putin, čije je zdravlje vidno narušeno, u srijedu navečer pao je niz stepenice i uneredio se, objavljeno je na kanalu "General SVR" na Telegramu.

Putin je pao na trticu, srušio se niz pet stepenica, zatim se prevrnuo na bok i pao niz još nekoliko stepenica. Zbog jačine udara se 'uneredio', što je izazvano 'rakom u gastrointestinalnom traktu'", stoji u objavi.

Pročitajte i ovo Ilustracija BIZARAN SLUČAJ Drama u bolnici: Pacijentici smetala buka uređaja za kisik pa ga isključila, liječnici oživljavali drugu pacijenticu

Pročitajte i ovo Uz bjegunca uhićene još četiri osobe - 3 IDE IZA REŠETAKA Bjegunac Ivan Božić branio se šutnjom, u skrivanju mu pomogle još dvije osobe: Njegov odvjetnik tvrdi da nije bio u bijegu

"Incident se dogodio ispred predsjednikovih zaštitara, koji su brzo reagirali i priskočili mu u pomoć. Trojica su mu pomogla da dođe do najbližeg kauča i pozvali su doktore koji su bili na dužnosti u rezidenciji", stoji u objavi koju je prenio Daily Mail.

Na spomenutom kanalu na Telegramu od početka rata objavljuju se vijesti o zdravlju ruskog predsjednika, iako zasad nisu predstavljeni nikakvi dokazi da te informacije zaista, kako tvrde vlasnici kanala, dolaze od Putinovih zaštitara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene