Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gospođa Clinton nikada nije bila previše graciozna u svojim izjavama. Ipak, uvijek smo tijekom zajedničkih susreta imali srdačne razgovore na raznim međunarodnim događanjima, kazao je Putin.


Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je bivšu američku državnu tajnicu Hillary Clinton 'slabom' te kazao da nikada 'nije bila graciozna u izjavama'. Putin je navedene tvrdnje izrekao prilikom razgovora o situaciji u Ukrajini s francuskim novinarima za TV TF1 prošlog tjedna u Sočiju, no transkript razgovora Kremlj je tek jučer pustio u javnost, navodi Washington Post.

Vezani članci Predsjednik Filipina Rodrigo Duterte Čelnik azijske države nudi se za eksperiment: "Kada dođe rusko cjepivo, javno ću si ga sam ubrizgati" Vladimir Putin (Foto: AFP) Prije dvije godine zadao je težak udarac Vladimiru Putinu, a sada je uhićen: Ruski guverner tereti se za likvidaciju poduzetnika

Ruski predsjednik reagirao je na izjavu Clinton koja ga je u ožujku zbog agresije na Krimu usporedila s Adolfom Hitlerom.

Hillary Clinton nije pazila što priča o Putinu...

'Bolje je ne raspravljati sa ženama. No, gospođa Clinton nikada nije bila previše graciozna u svojim izjavama. Ipak, uvijek smo tijekom zajedničkih susreta imali srdačne razgovore na raznim međunarodnim događanjima. Mislim da i u ovom slučaju možemo postići dogovor. Kada ljudi pomaknu granice predaleko, to nije zato jer su jaki već slabi. Ali slabost možda nije najgora osobina za žene', kazao je Putin.

Glasnogovornik bivše državne tajnice i prve dame SAD-a, koja trenutno razmatra hoće li se uključiti u predsjedničku kampanju za 2016. godinu te promovira memoare 'Hard Choices' (Teške odluke), nije komentirao slučaj. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook