Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turski Hachiko

Najslađi video: Pas danima ispred bolnice čekao vlasnika. Odbijao otići bez njega

Vjeran pas čekao je svog vlasnika ispred bolnice na sjeveroistoku Turske punih šest dana, sve dok pacijent nije otpušten, te nije slučajno što se za psa kaže da najbolji čovjekov prijatelj.

Kada je Cemal Senturk 14. siječnja odvezen u bolnicu u gradu Trabzonu, njegova kujica Boncuk je pobjegla za njim iz stana te ga ispred bolnice strpljivo čekala.

Osoblje bolnice obavijestilo je Senturkovu obitelj o njegovoj psećoj prijateljici koja ju je prvog dana vratila u stan, ali je svaki put iznova pobjegla i "stražarila" pred bolnicom, ispričao je direktor bolnice Murat Ercan, javlja CNN.

Senturkov stan se nalazi nedaleko od bolnice.

"Boncuk ga je slijedila do bolnice, tamo se utaborila i odbijala je otići sve dok pacijent nije otpušten", rekao je Ercan.

Kako bi je utješio i uvjerio da je sve u redu, Senturk joj se svakodnevno javljao s prozora ne bi li se vratila kući, no Boncuk je to učinila zajedno s njim, nakon što je otpušten s liječenja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Alkohol, živi bend i kolo Cure informacije o tulumu u COVID bolnici: "Bilo je to u sobi za odmor u podrumu. Kolegica je slavila"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skupili 150.000 kn Udruge iz Češke pomogle stadalima u potresu: "Tih ljudskih sudbina je nebrojeno. Svi su izgubili sve"

Tijekom "straže", Boncuk je zadobila simpatije bolničkog osoblja koji su je hranili i o njoj brinuli.

Senturk i Boncuk su zajedno devet godina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene