Tulum u COVID bolnici Dubrava
Tulum u COVID bolnici Dubrava Foto: screenshot RTL

Ravnatelj KB Dubrava komentirao je skandaloznu snimku medicinskog osoblja koje uz živi band pije i pleše kolo.


Ivica Lukšić rekao je kako je snimku jučer prvi put vidio. 

Vezani članci Portugal, ilustracija Jedna od turistima najpoželjnijih europskih zemalja donijela je važnu odluku, ali njome Hrvati koji je žele posjetiti neće biti nimalo zadovoljni Željka Karin Iz Splita stiže poruka: ''Niti ove brojke ne zadovoljavaju i još nismo mirni''. Gospođa Katarina je milijunta cijepljena osoba u Hrvatskoj

"Žao mi je zbog toga i žao je velikoj većini osoblja KB Dubrava, jer to baca lošu sliku i sjenu na sve dobro što se svakodnevno tamo radi", rekao je za N1.

“Prema neslužbenim informacijama, što sam do sad uspio saznati, radilo se u prostorima koji su izvan COVID dijela, u sobi za odmor u podrumu na odjelu rehabilitacije. Navodno je jedna sestra koja odlazi na rad u Njemačku slavila svoj oproštaj i proslavila je sa svojim kolegicama", dodao je. 

Ispitat će sve okolnosti.

"Žao mi je što je to prvo izašlo u javnost, da se nije sestra ili tko je bio u posjedu te snimke obratila svojoj glavnoj sestri ili glavnoj sestri bolnice ili upozorila ravnateljstvo bolnice. Mi bismo poduzeli sve mjere i tako zaštitili ugled svih radnika i naše ustanove u cjelini. Međutim, što je tu je", kazao je Lukšić. 

Snimka je navodno nastala početkom mjeseca. ponovio je kako su se zaposlenici bolnice nagledali ružnih situacija proteklih mjeseci te da rade u nadljudskim naporima te da ovakva snimka baca sjenu na sve dobro.

Sjetio se i nedavnih incidenata u bolnici.

"Kada se prisjetim situacije kad je nestalo struje, kad je razvaljen ormarić gdje je glavna sklopka, to su za mene bili ozbiljni problemi i situacije koje ću pamtiti cijeli život. One se nisu dogodile slučajno. Moguće je da se ni ova snimka nije dogodila slučajno. Međutim, to ohrabruje mene i moj tim ljudi da smo na dobrom putu. U Dubravi se radi vrhunska medicina, tu ima veliki broj stručnjaka koji su perjanica medicine u Hrvatskoj", dodao je. 

U petak je RTL objavio snimku iz KB Dubrava na kojoj se vide djelatnici kako uz živi bend i alkohol slave.