Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

NERAZJAŠNJENE OKOLNOSTI

Još jedna misteriozna smrt u Rusiji: Viši vojni komesar pronađen obješen na ogradi

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Rusiju je zatekla još jedna misteriozna smrt nekog od visokih dužnosnika pod nerazjašnjenim okolnostima.

Tajanstvena smrt dužnosnika za regrutiranje vojske, odgovornog za slanje Rusa da se bore u Ukrajini, posljednja je u nizu neriješenih smrtnih slučajeva dužnosnika i poslovnih ljudi povezanih s Kremljem od početka rata.

Roman Malik, viši vojni komesar za grad Partizansk na dalekom istoku Rusije, pronađen je prošlog vikenda obješen na ogradi, izvijestili su lokalni mediji. Iako su dužnosnici isprva rekli da su uzrok smrti srčani problemi, policija nije isključila ubojstvo ili samoubojstvo, piše The Times.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini, ilustracija RAT U EUROPI Rusi priznaju da je situacija napeta: NATO Ukrajini šalje sustav za borbu protiv dronova

Pročitajte i ovo Sergej Surovikin Prvi intervju za državnu televiziju Novi ruski zapovjednik u Ukrajini najavio evakuaciju građana u Hersonu: "Situacija je napeta, stanje vrlo teško"

Malikova smrt samo je još jedna u nizu nerajašnjenih mutnih smrti bogatih Rusa s dobrim vezama otkako je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio ulazak tenkova u Ukrajinu 24. veljače. Trojica od njih su navodno ubili svoje obitelji prije nego što su počinili samoubojstvo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene