Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veza Dublin - New York

VIDEO Popularna turistička atrakcija ponovno je stavljena u funkciju: "Većina posjetitelja osjetila je radost i povezanost"

Video portal Dublin - New York
Video portal Dublin - New York Foto: Afp
Ponovno je u funkciju postavljen "portal" između Dublina i New Yorka, na radost mnogih posjetitelja. Ipak, unaprijeđen je zaštitnim mehanizmom.

Video portal između Dublina i New Yorka ponovno je stavljen u funkciju u ponedjeljak, nakon što je privremeno bio ugašen zbog nedolična ponašanja prolaznika.

Video portal, tj. prijenos uživo postavljen između dva grada, ugašen je 14. svibnja, nakon svega tjedan dana rada zbog problematičnog ponašanja prolaznika. Uključivalo je to čitav raspon lošeg ponašanja, od pokazivanja stražnjice gledateljima s druge strane svijeta, do pokazivanja videa tragedije napada na Svjetski trgovački centar 11. rujna, što je za američke gledatelje posebno traumatično.

Pročitajte i ovo U New Yorku se ispred zgrade suda zapalio muškarac U tijeku je suđenje Trumpu UZNEMIRUJUĆE Muškarac se zapalio ispred zgrade gdje se sudi Trumpu: Otkriva li letak na tlu razlog strašnog čina?

Objavljeno je i novo radno vrijeme "portala". Bit će uključen od 11 sati do 21 sat u Dublinu, tj. od 6 sati ujutro do 16 sati popodne u New Yorku.

Atrakcija, koja je u kratko vrijeme rada prikupila više od dvije milijarde online reakcija prepoznata je kao izvor radosti za mnoge, javilo je dablinsko Gradsko vijeće.

 

 

"Velika većina posjetitelja osjetila je radost i povezanost", napisali su te dodali da je video portal unaprijeđen, piše BBC. Naime, od ponovnog pokretanja, posjetitelji se više ne mogu približiti portalu, dodirivati ga ili stati na njega. Ako zasmetaju radu kamere, prikaz s obje strane Atlantika postat će zamućen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene