Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaletjela se u Bijelu kuću

VIDEO ŠOKANTNO Sa ženom u autu bila i 2-godišnja kći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena koja se automobilom zaletjela u barikadu Bijele kuće s malenom kćeri u automobilu, nakon čega je policija upucala i ubila tijekom kraće potjere, patila je od postporođajne depresije, otkrila je njezina majka.

Američki mediji prenose kako je žena koju su policajci u Washingtonu, u konačnici ubili, bila Miriam Carey, zubna tehničarka iz grada Stamforda, koji se nalazi 430 kilometara udaljen od Washingtona. Njezino divljanje po američkoj prijestolnici, prouzrokovalo je blokadu samog centra grada.

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Slika nije dostupna ne zna se u kakvom je stanju Uznemirujuće snimke iz SAD-a: Čovjek se zapalio ispred Bijele kuće, prebačen je u bolnicu

Na stražnjem sjedalu automobila kojeg je vozila Carey, bila je njezina 2-godišnja kći, koja unatoč 15 hitaca tajne službe i policije u automobil, u čitavom incidentu nije ozlijeđena. Dijete je iz izrešetanog automobila izvukao policajac, nakon što joj je majka ubijena i trenutno se nalazi pod skrbništvom socijalne službe.

>> VIDEO Pogledajte dramatičnu snimku potjere i pucnjave u Washingtonu!

>> VIDEO Autom pokušala upasti u Bijelu kuću, sustigli je i ubili kod Kongresa

Idella Carey rekla je za ABC News kako je njezina kći Miriam 'patila od postporođajnog stresa nakon što je rodila kćer u kolovozu 2012. godine'. ?nekoliko mjeseci poslije se razboljela. Bila je depresivna... hospitalizirana je', dodala je Idella Carey.

Njezin bivši dugogodišnji šef, dr. Steven Oken, rekao je da je u osam godina, koliko je poznavao Miriam, ona 'uvijek bila sretna' i nezainteresirana za politiku. Susjedi su za New York Daily News rekli kako je bila 'pristojna žena, vrlo staložena'.

Joše jedan bivši šef Carey, dr. Brian Evans iz Connecticuta rekao je kako nikad nije bila neposlušna doslovce, ali da se znala pomalo suprotstavljati. S druge strane, internetski portal posvećen zubarstvu o Carey piše kao o djelatnici koja ima 'krasan pristup s pacjentima.

Carey je bila nenaoružana

Unatoč vrlo osjetljivoj lokaciji, šef policije Kim Dine rekao je kako se očito radilo o izoliranom incidentu te da nema poveznica s terorizmom.

Svjedoci događaja tvrde kako se Carey autom zabila u privremenu barikadu te udarila tajnog agenta koji joj je mahao da stane, nakon čega je on preletio preko njezinog automobila.

U tom trenutku ostali pripadnici tajne službe otvorili su vatru na automobil, a Carey je promijenila smijer i pobjegla. Policija se dala u potjeru za njom po ulicama oko Capitol Hilla, a svjedoci tvrde da su jurili i do 120 kilometara na sat.

Video snimka pucnjave i potjere prikazuje policajce kako okružuju automobil u kojem je Carey, svi do jednoga s pištoljima uperenim u nju i vozilo. U jednom trenutku, jedan od policajaca čak i gura pištolj kroz bočno staklo , ali Carey im uspjeva pobjeći, pritom ozlijedivši nekoliko policajaca. Nakon toga opet je uslijedila pucnjava.

Nekoliko minuta nakon toga Carey su policajci sustigli i ubili, nedaleko od zgrade Capitol Hilla i američkog Vrhovnog suda. Carey nije bila naoružana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

wistv.com - Columbia, South Carolina |

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene