Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne ponovilo se

VIDEO Zbogom lošim sjećanjima iz 2013., evo kako to rade u New Yorku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svi koji su se u subotu našli na Times Squareu u New Yorku, mogli su odbaciti loša sjećanja na 2013. godinu. Među njima je i dirljiva priča dječaka oboljelog od raka.

Mobilna kanta za uništavanje loših sjećanja instalirana je na Times Squareu u New Yorku, a u nju ljudi ubacuju papir na koji su napisali loše sjećanje iz 2013. godine, objavio je AP.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Auto nakon požara u New Yorku Imaju razloga za to VIDEO Dvije osobe poginule, pet ozlijeđenih u prometnoj nesreći: Zbog jednog razloga policija sumnja na terorizam

Roditelji dječaka oboljelog od raka pridružili su se gomili u New Yorku kako bi se i ceremonijalno oprostili od loših sjećanja na 2013. godinu. Dječak Bodey Johnson i njegovi roditelji nadaju se zdravlju u 2014. godini, sada kada je njegov tumor u remisiji.

Pogodite koliko je pisama dobio Djed Mraz i tko mu najviše piše!

'Našem sinu Bodeyju prošle je godine dijagnosticiran tumor na bubregu te je sedam mjeseci išao na kemoterapiju. Tumor je sada u remisiji. Mi se rješavamo uspomena na rak', rekla je dječakova majka Amy Johnson.

Bodey i njegova majka u kantu su ubacili kopije dijagnoza te bolničke račune. 'Ovo je vjerojatno najbolji način da se oprostimo od loših sjećanja i 2014. započnemo svježi, zdravi i sretni. Uzbuđeni smo', rekla je Amy.

Mnogi okupljeni izrazili su što žele ostaviti iza sebe u 2013., poput bolesti ili samačkog života.

Organizatori kažu da je događaj bio inspiriran tradicijom Latinske Amerika gdje se na završetku godine u lutke stave predmeti koje prizivaju loša sjećanja godine na izmaku, a lutke se potom spale.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene