Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor pod vodom

VIDEO Zaronio i našao se licem u lice s velikom bijelom psinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnoafrički ronilac Eugene van Wyngaardt našao se prilikom podvodnog ribolova licem u lice s velikom bijelom psinom. Morsku je neman doslovce bocnuo i tako je odvratio od sebe.

Eugene van Wyngaardt krenuo je prije nekoliko dana u podvodni ribolov blizu južnoafričkog grada Port Elizabetha, a sa sobom je ispod morske površine ponio i kameru, kako bi zabilježio svoj eventualni ulov.

Pročitajte i ovo Morski pas pazi pas! VELIKA FOTOGALERIJA Pogledajte morske pse u Jadranu, dvije vrste napadaju ljude Slika nije dostupna Ribolov za pamćenje VIDEO Otišao na pecanje pa mu udicu zagrizla velika bijela psina!

>> VIDEO Medeni mjesec iz noćne more: Mladoženju umalo pojeo morski pas!

No, u jednom se trenutku, kako piše Daily Telegraph, pred njim gotovo niotkuda ukazala velika bijela psina. Našavši se oči u oči s morskom nemani, Eugene je, s obzirom na okolnosti, ostao prilično pribran.

Na snimci koju je kasnije objavio na YouTubeu čuju se, istina, njegovi pomalo panični uzvici, no bez puno naglih pokreta smogao je hrabrosti da prema psini pruži svoju podvodnu pušku te zvijer doslovce bocne i tako odvrati od sebe.

Kada je napokon izronio i vratio se u brodicu u kojoj su ga čekali prijatelji, još je jednom na trenutak spustio kameru ispod površine, a psina je i dalje kružila istim mjestom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene