Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ribolov za pamćenje

VIDEO Otišao na pecanje pa mu udicu zagrizla velika bijela psina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanađanin Fab Marchese mislio je da ide na sasvim običnu ribolovnu ekspediciju, no sve se pretvorilo u neočekivani lov na morske pse.

Kanadski ribič Fab Marchese preko jedne je agencije otišao na ribolovnu ekspediciju u Meksički zaljev, blizu obale Floride. Nekakav je ulov svakako očekivao, ali da će se za udicu klasične pecaljke uhvatiti velika bijela psina, nije ni sanjao.

Pročitajte i ovo Neobičan prizor u Brijunskom akvatoriju Jezivo Neobičan prizor na Jadranu, neki su uvjereni: "To je napad morskog psa..." Slika nije dostupna Horor pod vodom VIDEO Zaronio i našao se licem u lice s velikom bijelom psinom

>> VIDEO Oči u oči s četiri i pol metra dugom bijelom psinom

A upravo se to dogodilo. Marchese kaže da se zajedno s kolegama gotovo tri i pol sata borio s ribetinom mase barem deset puta veće od njegove, javlja WTSP. Dio borbe snimljen je i mobitelom.

Bijele su psine zaštićene i zakon sve ribiče obvezuje da ih nakon ulova odmah moraju pustiti. To je u konačnici učinio i Marchese, koji ipak veli da će mu uspomena na susret s morskom nemani doživotno ostati urezana u pamćenje.

Snimku 'pecanja' velike bijele psine pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene