Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađenje u eteru

VIDEO Voditelji vijesti naglo prekinuli program, pobjegli iz studija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Voditelji lokalne televizijske postaje u američkoj saveznoj državi Illinois pogledali su prema stropu studija, nakon čega su naglo prekinuli informativnu emisiju uživo.

Američki Srednji Zapad poharalo je nekoliko velikih tornada, koji su ubili najmanje šest osoba i počinili nevjerojatnu materijalnu štetu.

Pročitajte i ovo Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju Slika nije dostupna Nije izdržao VIDEO Tragedija dotukla reportera: Rasplakao se tijekom javljanja uživo

>> SAD: Pet osoba poginulo u tornadima, kuće uništene do ruševina

Snimke iz 12 saveznih država koje su se našle na putu smrtonosnih vrtloga prikazuju potpuni krš - uništene obiteljske kuće i prevrnute automobile.

Najgore je prošla savezna država Illinois, u kojoj je bez krova nad glavom ostalo nekoliko tisuća ljudi, a diljem pogođenog područja bez struje je ostalo nekoliko stotina tisuća građana.

Iz Illinoisa stiže i dramatična snimka programa jedne lokalne televizijske postaje, čiji su voditelji naglo morali prekinuti program uživo jer su se i sami našli u opasnosti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene