Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Vještina uništavanja automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska Canberra ugostila je najveći i najpoznatiji nacionalni auto-festival, 'hot-rod car festival', koji je privukao čak 110 tisuća posjetitelja.

Ovaj festival obiluje senzacionalnim podvizima vozača koji pokazuju svoje vještine, od kojih se mnoge svode na rotiranje vozila i 'paljenje' guma.

Pročitajte i ovo Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo" Dražba vozila javna dražba Auto za 100 eura? Država se rješava svojih starih vozila, ima motora, kombija, kamion...

Vatrogasci su čak spašavali jednog sudionika iz njegovog vozila kojega je zahvatila vatra nakon što je preletio autobus i zabio se u hrpu automobila.

Ovaj festival, koji obilježava 21. godinu održavanja, kontroverzan je i ugled mu je narušen zbog čestih sukoba obožavatelja s policijom, kao i zbog automobilskih nesreća te snažnog otpora stanovnika Canberre prema ilegalnim utrkama automobila i nasilnom ponašanju pijanih sudionika.

'The Street Machine Summernats Car Festival' je nacionalno slavlje spektakularnih modela, modificiranih mašina te ostalih posebno izrađenih modela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene