Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca od 13 godina

VIDEO Velika AKCIJA FBI-a: Uhićeno 105 svodnika koji su prostituirali djecu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U velikoj akciji FBI-a koja se odvijala u 76 gradova, čak 105 tinejdžera spašeno je od seksualnog iskorištavanja svodnika. Uhićeno je 150 osumnjičenih zlostavljača.

FBI je priopćio da su tijekom operacije u 76 gradova na području SAD-a oslobodili 105 tinejdžera, koji su seksualno iskorištavani te da je uhićeno 150 osumnjičenih svodnika, prenosi France 24.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

Većina spašenih maloljetnika stara je između 13 i 16 godina i oslobođena je tijekom trodnevne operacije u 76 gradova, rekao je pomoćnik direktora FBI-jeve jedinice za kriminalističke istrage Ronald Hosko.

>> Troje uhićenih zbog podvođenja i prostitucije

Operacija je obavljena u suradnji s lokalnim, državnim i saveznim sigurnosnim snagama te Nacionalnim centrom za nestalu djecu.

Najviše uhićenih je u San Franciscu, Atlanti i Detroidu. Policija u San Franciscu oslobodila je desetke djece koje je zatočilo 17 svodnika, dok je FBI u Detroidu spasio 10 djece i uhitio 18 svodnika. U Atlanti, pronađeno je dvoje maloljetnika te je pritvoreno 17 svodnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene